Ontdek onze menu’s
Lunch
Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdagmiddag
Hoofdgerecht €23
Voorgerecht & hoofdgerecht €32
Keuzemenu
Voorgerechten
-
CARPACCIO – gegrilde bloemkool – beukenzwam – kruidenmayonaise
-
ZALM – gravad lax – aardappel blini – frisse garnituren
-
SPAANSE TERUEL HAM – gepocheerd hoeve-ei – knolselder – mousseline saus
Hoofdgerechten
-
MARKTVIS – schorseneer in witbier – spitskool – geplette aardappel – jus van schaaldieren
-
KALFSVLEES – caviar van aubergine – Shi take – krieltjes – crème van erwt – jus met citroen tijm en mosterd
-
CHATEAUBRIAND – seizoensgroenten – sjalottenjus – wedges
Dessert
-
VANILLE – huisbereid vanille ijs – warme chocolade – zoete room
-
TIRAMISU ‘anno 2025’ – panna cotta van chocolade – mousse van mascarpone – ijs van koffie – koffie crumble
-
SABAYON – bosvruchten – vanille
-
HOEVEKAASJES +€7
Menu 3 gangen meerkeuze €59 ‘niet op zaterdagavond’
Apart voorgerecht €20, hoofdgerecht €32, dessert €12
Degustatiemenu
-
SKREI – ceviche – advocadocrème
-
SPAANSE TERUEL HAM – gepocheerd hoeve-ei – knolselder – mousseline saus
-
MARKTVIS – schorseneer in witbier – spitskool – geplette aardappel – jus van schaaldieren
-
KALFSVLEES – caviar van aubergine – Shi take – krieltjes – crème van erwt – jus met citroen tijm en mosterd
-
TIRAMISU ‘anno 2025’ – panna cotta van chocolade – mousse van mascarpone- ijs van koffie – koffie crumble
-
HOEVEKAASJES +€7
Degustatiemenu 4-gangen €72
Degustatiemenu 5-gangen €84
Op zaterdagavond serveren wij enkel onze degustatiemenu 4- of 5-gangen
Kidsmenu
- Kaaskroket €10/1 stuk, €18/2 stuk
- Balletjes in tomatensaus, groentjes & aardappel €18