Kerst

|

2 Hapjes

Voorgerecht
Huisgemaakte terrine van wild , parel van eendelever,
zoet zuur van butternut en zalf van dadel en sinaas.
-of-
Carpaccio van gepekeld Holstein met gegrilde knolselder en oude Roeselaarse kaas

Tussengerecht
Bisque van garnalen

Hoofdgerecht
Fazant fine champagne met verse kroketjes en wintergarnituur
of
Marktvis met kruidenkorst, fondue van prei en champignons
aardappelmousseline en beurre blanc saus

Dessert
Mousse van champagne en witte chocolade, rode vruchten en meringue

|

€50.00


Bestellingen voor kerstavond kan tot en met 19 december 2021.
Bestellingen worden afgehaald op 24 dec tussen 15u en 18u.
Dit alles wordt voorzien van een handleiding en is eenvoudig op te warmen

Oudejaar

|

2 Hapjes

Voorgerecht
Tataki van zalm, advocadocrème en chili dressing

Tussengerecht
Klassieke visschelp met witte wijnsaus

Hoofdgerecht
Filet van Hertenkalf Grand veneur met wintergarnituur en krieltjes
of
Marktvis met fondue van prei en champignons, aardappelmousseline
Garnalenjus

Dessert
Chocoladebiscuit, coulis van sinaasappel en mandarijn, mousse van speculaas en hazelnootcremeux

|

€58.00

Bestellingen voor oudejaarsavond kan tot en met 26 december 2021.
Bestellingen worden afgehaald op 31 dec tussen 14u en 17u.
Dit alles wordt voorzien van een handleiding en is eenvoudig op te warmen.