Menu

Menu

Gerookte paling / bietjes / eendenlever / jus van komkommer en groene appel (VG)

Zeebarbeel / fregola sarda / aardpeer / mosseljus met curry (VG)

Goudbrasem / risotto met eekhoorntjesbrood / champignon (TG of HG)

butternut / groentenvelouté

Diamandhaas (rund) / gekonfijte aardappel / jonge wortel / knolselder (HG)

boerenkool / jus van sjalot en lavas

Passie rond chocolade en caramel (DS)

3 gangen € 40,00 / kaas supplement € 6,00 VG+HG+DS

4 gangen € 52,00 / kaas supplement € 6,00 VG+VG+HG+DS

5 gangen € 62,00 / kaas supplement € 6,00 VG+VG+TG+HG+DS

Kaas en dessert + € 12


De menu's worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel. Vanaf 6 personen vragen wij om voor onze menu te kiezen.

Bij vragen over allergenen , gelieve zich te wenden tot de gastvrouw of de Chef.

Op zaterdag serveren wij enkel de 4 of 5 gangen menu, dit om een vlotte service te garanderen. Alvast bedankt voor uw begrip.