MENU 3 GANGEN MEERKEUZE

Voorgerechten

  • Carpaccio van HOLSTEINRUNDSVLEES met oude Roeselaarse brokkelkaas, créme van gegrilde bloemkool en pestomayonaise


  • Gemarineerde GRAVAD LAX zalm met citrus, zoet-zure groentjes, curry & aardappelblini.


  • COQUILLES met risotto, shii-take, jus Tom Kha Kai

Hoofdgerechten

  • DUNNE LENDE van Holstein, aardappeltaartje, seizoengroentjes & Bordelaisesaus.


  • MARKTVIS met aardappelmousseline, zoet-zure butternut en spinazie, blanke botersaus.


  • FAZANT Fine champagne met herfstgarnituur en huisgemaakte kroketjes

Dessert

  • PEER 'Belle Hélène'


  • In huis gedraaide VANILLE-IJS, chocoladesaus, vanilleroom & Tuile.


  • HOEVEKAASJES +€7

Voor de allerkleinsten

  • Garnaalkroket €10/1 stuk, €18/2 stuk

  • Balletjes in tomatensaus, groentjes & aardappel €15

Menu 3 gangen meerkeuze €48 'niet op zaterdagavond'
Appart voorgerecht €16, hoofdgerecht €28, dessert €10