MENU 3 GANGEN MEERKEUZE

Voorgerechten

  • Carpaccio van HOLSTEINRUNDSVLEES met oude Roeselaarse brokkelkaas, créme van gegrilde bloemkool en pestomayonaise


  • Tataki van ZALM met avocadocrème , citrus soya vinaigrette en kruidenslaatje


  • Gebakken EENDENLEVER met aardpeer, paksoi en compote van dadels en sinaas

Hoofdgerechten

  • DUNNE LENDE van Holstein, aardappeltaartje, seizoengroentjes & Bordelaisesaus.


  • MARKTVIS met schorseneer, spitskool en aardappelmousseline, blanke botersaus afgewerkt met calamansi


  • Vol-au-vent Deluxe met hoevekip en zwezerik

Dessert

  • TROPICAL
    Amandel, multivruchten , witte chocolade en yoghurt

  • In huis gedraaide VANILLE-IJS, chocoladesaus, vanilleroom & Tuile.

  • SABAYON met compote van sinaas, crumble van speculaas en vanille-ijs


  • HOEVEKAASJES +€7

Voor de allerkleinsten

  • Garnaalkroket €10/1 stuk, €18/2 stuk

  • Balletjes in tomatensaus, groentjes & aardappel €15

Menu 3 gangen meerkeuze €48 'niet op zaterdagavond'
Appart voorgerecht €16, hoofdgerecht €28, dessert €10