MENU 3 GANGEN MEERKEUZE

Voorgerechten

  • BIOTOMAAT 'Filip Vermeulen Ruddervoorde', buffelmozzarella, Pastrami & basilicummayonaise.

  • Gemarineerde GRAVAD LAX zalm met citrus, zoet-zure groentjes, curry & aardappelblini.

  • Open Ravioli met geroosterde knolselder, ZEEUWSE MOSSELTJES & jus met saffraan.

Hoofdgerechten

  • Filet Mignon van blonde aquitaine, zuiderse krieltjes, seizoengroentjes & Bordelaisesaus.


  • Compote van tomaat, MARKTVIS, gegrilde venkel & blanke botersaus.


  • PARELHOENFILET 'Clamart' bereid, geconfijte aardappel & Crémesaus met Ras el Hanout.

Dessert

  • AARDBEI, rabarber, merengue & witte chocolade.


  • In huis gedraaide VANILLEIJS, chocoladesaus, vanilleroom & Tuile.


  • HOEVEKAASJES +€5

Voor de allerkleinsten

  • Garnaalkroket €10/1 stuk, €18/2 stuk

  • Balletjes in tomatensaus, groentjes & aardappel €15

Menu 3 gangen meerkeuze €46 'niet op zaterdagavond'
Appart voorgerecht €16, hoofdgerecht €28, dessert €10