Take-out Menu

Voorgerechten

  • Carpaccio van traag gegaard belgasconne met wortel, komijn en limoen
    €11.00
  • Huisgerookte zalm met gemarineerde groentjes
    €11.00
  • Gevulde visschelp
    €11.00
  • Artisanale garnaalkroketten
    €4.50 stuk
  • Artisanale kaaskroket Oud Brugge
    €3.00 stuk
  • Slaatje voor bij kroketten
    €2.00
  • Tomaat - paprika soep per liter
    €7.00
  • Paté en croute met chutney van appel
    €12.00

Hoofdgerechten

  • Vispannentje met dagverse marktvis
    €17.00
  • Gentse waterzooi met kroketjes
    €17.00
  • Zeeduivel met verse pasta, brunoisegroenten en oosterse curry
    €19.00
  • Fazant* op de karkas "fine champagne"
    Met amandelkroketjes (fazant is volledig maar wel al versneden)
    €42.00 per 2p
    *Beperkt beschikbaar
  • Hertenkalffilet grand veneur met aardappeltaartje
    €21.00

Dessert

  • Tiramisu (potje voor 2 personen)
    €10.00
  • Mandarijn, chocolade-praliné en speculoos ( in een potje)
    €6.00

Kids

  • Balletjes in tomatensaus (kroketjes of puree)
    €8.50
  • Gepaneerde visreepjes (kroketjes of puree)
    €10.00